Hotel Orphey

Хотел Орфей Банско

Ресторанти и бар

Хотелът разполага с основен ресторант, механа Етно и лоби бар

Заповядайте в нашите заведения

Ресторанти и бар

Хотелът разполага с основен ресторант, механа Етно и лоби бар

Основен ресторант

Основният ресторант на хотела предлага спокойна и уютна атмосфера. Менюто ще задоволи и най-изтънчените кулинарни вкусове, а професионалният екип ще превърне вечерята в събитие! Предлага се изхранване а-ла-карт или на блок-маса. Ресторантът разполага със 120 места и лятна градина с 50 места, Намира се на първия етаж срещу рецепция. Работно време: от 8.00 до 23.00 часа.

Лоби бар

Елегантен и просторен, лоби барът предлага спокойствие и уединение. С прекрасна гледка към градината, той е уютно място за приятелски срещи и отмора с чаша ароматно кафе.Барът разполага с 50 места, намира се на ниво рецепция. Работно време: 24 часа. По време на конференции или други мероприятия, намиращият се на нивото на конферентните зали бар мецанин е отворен за делови срещи, коктейли и кафе паузи.

Механа Етно

Не пропускайте да посетите и етно механата. В духа на старите бански механи, но в съвременен стил, тук се предлага национална и европейска кухня. Винарната към механата ви предоставя богата селекция отбрани вина. Можете да дегустирате и изберете най-подходящото вино и да се насладите на пълното удоволствие от храната и приятната музика. При мероприятия в механата гостуват самобитни фолклорни състави и певчески групи. Механата разполага със 100 места, намира се на подземното ниво. Работно време: от 19.00 до 04.00 часа.

Ресторанти и бар

Храни и напитки

Хотел Орфей Банско